dijous, 10 d’abril del 2008

Flix és Ventdelplà?

Hola a tothom!

Veig que Cardiff no us ha inspirat a l'hora de fer comentaris, així que avui actualitzo amb una cosa més curiosa, a veure si així us animeu.

Ara que estic a l'estranger he descobert (o redescobert) moltes coses sobre les noves tecnologies, que m'han servit per sentir-me molt més a prop de casa. Una de les webs que més he visitat és la de TV3, que m'ha permès seguir estant informada de tot el que ha passat per les meves terres mentre no hi he estat, i gràcies a la qual he pogut veure tots els programes emesos darrerament. Però a més, he xafardejat la web i, en un racó, hi he trobat això:

1- Ventdelplà és un poble de ficció. Però a quin municipi real es grava la sèrie que duu aquest nom?

a) Riudellots de la Selva

b) Flix

c) Breda

Es tracta de la primera pregunta d'una mena de qüestionari que s'ha de respondre si es vol optar a ser concursant del programa Els 25. Aquest serà presentat per Judit Mascó i tractarà sobre el vint-i-cinquè aniversari de "la nostra".

M'ha fet gràcia veure Flix com a possible Ventdelplà. Per si algú s'anima a participar al concurs us donaré una pista: Flix no és Ventdelplà.

Besitos a tothom!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo us donaré una altra pista, tampoc és Riudellots ;) Com va guapi??? Si, comença a semblar que això d'anar deixant "comments" costa una miqueta! però pel nombre de visites no serà!!! perquè... no et queixaràs!!!
Cuida't molt okis??? Muakissss tata

Roser ha dit...

Flix no és Ventdelplà, però hi poden passar la majoria d'animalades que hi passen!!! En tenim uns quants exemples... S'hauria de proposar que vinguessin els guionistes a inspirar-se aqui. Poblado no t'animes a ser guionista de VendeFlix????
Me va encantar la teva trucada

Besitos i somriures!!!

Anònim ha dit...

Quina gràcia... Flix! jajaja
La pena es que la gent coneixerà Flix per les noticies que donen per les televisions... però bueno, mole que surto!
bye

Anònim ha dit...

Com q Flix no es Ventdelplà!?? q no us heu fixat mai q la q està al bar sempre an aquell racó amb la birra soc jo??? q fort! jo q volia fer-me famosa...jiji es conya

txeic Laia, q fa temps q no faig acte de prescència aki i no pot ser, prometo passar + sovint! q este bloc a mitjes l'estàs fent tu sola jijiji

ah! hem pensat d propar a Xola i Porta x escenas de matrimonio!! q en penses? jijiji molarie!

fins aviat

muas

Kamikatze ha dit...

Com a freak de TV3 crec que m'hauria de presentar però com que odio la ficció de TV3 em sembla que no passaria de la primera. Bé, aquesta sí que la sé, és breda però poca cosa més ...

Anònim ha dit...

Hola Laia, potser sí que tu et sents TV3 com a teua, però per mi cada vegada més és la seua, cada vegada més "teletré".lapadri.