dilluns, 7 d’abril del 2008

Visita a Cardiff

Hola a tothom!

Sé que he tardat en tornar a escriure, però ja comença a costar això de tenir el blog al dia!

Avui toca explicació de la visita a Cardiff que vam fer del 28 al 30 de març. La Núria, una de les nostres Leonardes, hi viu des del febrer, i encara no l'havíem anat a veure. Aquí en teniu les proves gràfiques!

Aquí estem, o estan, perquè jo feia la foto, tots els Leonardos que vam fer el viatge de retrobament amb la Núria. Laura, Alba, Júlia, Núria, Abel, Marc i Gemma. Com podeu veure, estem completament integrats i ja ens fem fotos amb la bandera del nostre país d'acollida. Ah, això és just davant del Millennium Stadium de Cardiff, allà on juguen els partits de rugby.

Aquest és el castell, que amb la branca al mig queda com més artístic, no? Jeje!

Aquí sí que hi som tots. El lloc: la badia de Cardiff. D'esquerra a dreta: Laura, Gemma, Núria, Abel, Alba, Laia, Marc i Júlia. Feia fred, vent, plovia... Sort que més tard ens vam tancar a fer un cafè en un lloc calentet, que sinó ens quedem congelats.

I aquí teniu a la protagonista del viatge!!! La reina de Cardiff, la nostra Núria. Això és una maqueta de la ciutat i el que assenyala, més o menys, és el lloc on ara viu.

I aquesta gran foto és de l'última cosa que vam fer a Cardiff: dinar al mig del pas en un parc del mig de Cardiff. I fer migdiada / prendre el solet. Primer dia que vam poder estar una estona sense jaqueta!!!!! Us podeu imaginar lo emocionats que estàvem després de 3 mesos de fred, vent, pluja i neu... I el millor de tot? Doncs que uns turistes xinesos o japonesos (perdoneu, però sóc incapaç de diferenciar-los... :P) ens van fer fotos! Ni que estiguéssim fent una performance o algo per l'estil! Jajaja!

I d'això del temps no en feu massa cas, que després de dos dies de molt bon temps, aquest cap de setmana passat va tornar a nevar... Neu a l'abril!!!! On s'és vist?

Besitos a tothom!