dimecres, 23 de gener del 2008

Un altre aniversari i bona música

Abans que res perdoneu-me perquè he tingut el blog oblidat des de dijous, però és que des de llavors hem fet moltes coses i no he tingut temps d'actualitzar!

Per posar-vos al dia començaré amb divendres, dia en què vam celebrar l'aniversari de la Núria i vam gaudir de la música dels "The Jalapeños" (pronunciat "De Jalapinos"). Ja veieu que els aniversaris van relacionats amb la bona música, no? I tot sense sortir del petit poble de poc més de 3.000 habitants on visc ara... Amazing! :P Us presento també la gossa del Sun Inn, la nostra segona casa a Llangollen. Es diu Cassie i és preciosa!!! És la reina del pub.

Per tal de celebrar els 23 anyets de la Núria vam canviar els pastissos de la Laura i la Raquel per dues fantàstiques truites de patata, obra de la Raquel i la Gemma. Quina gran idea! I això que només portem aquí una mica més d'una setmana... No vull saber què passarà a l'abril quan algú faci una truita o una mica de pa amb tomàquet!

Les dues truites

La Núria a punt de bufar les espelmes

La Núria, la Laura i la Raquel, que s'han fet un any més grans aquesta setmana,amb el "broche" que els va fer la Júlia, amb la col·laboració del Marc ;)

Per arrodonir el dia vam anar (altra vegada) al Sun, el pub del concert de jazz, però aquesta vegada a veure els "The Jalapeños". Tres músics una mica tocats però que feien bona música i un espectacle una mica surrealista... Com amb el jazz, us en deixo un tastet... (no s'aprecia, però el bateria fa unes carotes que fan por!!!).

Més tard us explico el cap de setmana a Birmingham!

Besitos a tothom!