dimecres, 2 d’abril del 2008

Easter a Gal·les

Hola a tothom!

Sé que he tardat en escriure, però és que lo bo es fa esperar... :P

Aquí teniu un mega-resum de la meva Setmana Santa, durant la qual vam llogar un parell de cotxes i vam fer ruta per la costa de Gal·les.

Dissabte al matí: trobada i comencem el camí! Primera parada: Bala. Un llac enorme, amb sol, després amb neu... i tot a la vegada! Només va ser una parada ràpida, però és un lloc molt recomanable.

Des d'aquí vam seguir direcció Aberystwyth, no sense abans parar a Machynlleth. I tot perquè hi vam veure una torre amb un rellotge que ens va agradar. Aquí teniu tots els integrants del viatge a la torre que us dic (el rellotge quedava massa amunt per sortir a la foto :P).

Següent parada: Aberystwyth. Hi vam arribar que casi era fosc, així que fins l'endemà no vam visitar res. O sigui que ja som a diumenge. Al matí vam anar a veure la platja, que no està malament. També vam visitar el castell. Aquí teniu la platja.

Vam seguir la ruta, ara en direcció a Llandudno. Al migdia, per dinar, ens vam aturar a Porthmadog. No té res, però les barquetes i el port... era com estar a Cambrils.

La següent parada va ser Caernarfon, on vam visitar el castell. A la rodona que veieu al mig de la foto és on va ser coronat el Príncep de Gal·les. Turisme històric, que a vegades no està gens malament!

Vam acabar la nostra ruta a Llandudno, i d'allà altra vegada cap a casa, a Wrexham.

Dilluns de Pasqua, quan jo no feia més que pensar en l'ermita, vam decidir aprofitar que encara teníem els cotxes per anar a visitar el castell de Chirk (el que veieu a la foto) i Shrewsbury.

I aquesta va ser la nostra ruta!!! Gens malament: mig Gal·les en tres dies. I en bona companyia!!!

I a més, vaig poder experimentar la sensació de conduir per l'esquerra!! Tranquils, que ho vaig fer molt bé. I no deixa de ser una d'aquelles coses curioses que d'aquí a un temps podré seguir explicant :P

A la propera actualització us explico el viatge a Cardiff del cap de setmana passat.

Besitos a tothom!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Holeeeee
txeic, mira q ho intento, xo es super xuuuungo intentar llegir els noms dels puestos estos raros q vas!! mira q quan estudiava Alemà i vaig ser capaç de pronunciar 3 o 4 consonants seguides jo pensava q ja res no em podia frenar!jiji, xo Aberystwyth o Machynlleth tenen tela!! i pensa q hi ha gent q Flix li sone raro... enfin

bueno Laia, ara ja tinc internet a casa, així q li podem fotre caña de la bona ja a este bloc a "mitjes" eh? jiji

enga, a continuar xalant

petons

Roser ha dit...

T'he pillat Poblado!!!
Estas a Flix i no mos ho vols dir!!!! Estes fotos semble que estiguin fetes en lo Photoshop (la veritat no tinc ni idea de com s'escriu, però ja m'entens!!)
En serio que no estas a casa i mos estas estafant??? Ai pillina...jajajajaja

Besitos amor!!!

Laia ha dit...

Jajaja!!! Seras dolenta... :P
Si vinguessis a veure-ho podries comprovar per tu mateixa que aixo no es Photoshop. No podria estar a Flix i estafar-vos, us estimo massa!!!!!

Mes besitos!

Jordi ha dit...

Laieta, les teves fotos confirmen allò que tothom sap dels castells del País de Gal·les, que és que són castells medievals de debò. Aquest de Caernarfon, déu n'hi do! Si el príncep de Girona i duc de Montblanc (tot just ciutats que no es pot dir que destaquin per ser-li gaire addictes) fos coronat en un castellàs així, gairebé ens podríem fer monàrquics!
(Per cert, en les fotos del post anterior ets una granjera molt inversemblant!, d'allò més sexy.)
Petons des de València.
Jordi