dijous, 24 de gener del 2008

Castell Dinas Brân i Abadia Valle Crucis

Avui em sembla que escriuré poc, perquè tinc moltes fotos que vull que veieu i si escric gaire no acabareu mai de llegir.

Us posaré en context: ahir vam fer una mega excursió de 4 hores caminant (avui encara aguanto, però crec que demà tindré unes agulletes importants... tots sabeu que l'esport i jo no som massa amics que diguem :P). Vam visitar el castell Dinas Brân, a Llangollen, i després vam anar fins l'abadia Valle Crucis, una mica més lluny.

Primer però, us ensenyo una foto del canal de Llangollen amb les barques que hi circulen. Ara no n'hi ha gaires, però es veu que a l'estiu es poden fer viatges turístics pel canal. És que en aquest poble només hi ha vida de maig a setembre. Ara tot està tancat, el museu del motor, el trenet...

Després de creuar el canal vam començar l'ascens al castell. Noteu que al cartell hi posa "castell", en català, perquè així ens sentim com a casa!! :D (castell és castle en welsh, però fa gràcia pensar que podria ser català, no?).

I això és el que es veia en arribar dalt. Són només "4 pedres" però tenen molt d'encant, de veritat.

La prova del delicte! Vam arribar a dalt!

Després d'això uns quants aventurers vam seguir l'excursió fins a l'abadia, i va valer molt la pena, perquè això és el que ens hi vam trobar. Senzillament impressionant!

Però el més divertit del viatge va ser això, i és que, realment, estem al cul del món!!!! :P Em sembla que no em deixo res per explicar-vos. Va ser una excursió espectacular. Si algú s'anima a fer-la, ja sabeu on sóc!!! Això sí, veniu preparats amb les xiruques i disposats a trepitjar fang i altres materials de textura pastosa... No ho detallaré més :P

Besitos a tothom!

2 comentaris:

Roser ha dit...

Hola guapa!!
Fent esport?? Esta gent t'està canviant!!!!!!! Bueno millor si fas vida sana...

Besitos amor

Jordi ha dit...

Quin plaer veure pedres (i amb aquest paisatge); no n'havia vist mai via blog.
Records, Laieta.
(Ja es veu que t'ho passes bé.)