divendres, 18 de gener del 2008

Dos aniversaris i bon jazz

Avui ha estat un dia intens: per començar, dues Leonardes han celebrat el seu aniversari! La Laura ha fet 26 anyets i la Raquel 28: HAPPY BIRTHDAY!!! Després de dinar els hem fet bufar les espelmes, que encara que estiguem lluny de casa aquestes coses se celebren igual. També els hem escrit unes postals molt xules i la Júlia ha fet unes "agulles de pit" (sorry però no se m'acut cap forma menys antiga per dir "broche") molt originals, "really fashion"!

I poca cosa més, avui a la nit volíem fer un karaoke però al final, al pub on hem anat, no n'han fet. Així que hem anat al Sun, un dels millors pubs de Llangollen, a veure un concert de jazz. Realment sonava molt bé. Un en deixo un tastet, perquè us pugueu fer una idea de l'ambient, i una foto que he fet jo (estic orgullosa de com ha quedat!! :D).

Crec que de moment no tinc res més a explicar. La solució dels jeroglífics la deixo per demà, així teniu un dia més per pensar, ok? Cada quadradet és una cosa diferent, hi ha 20 jeroglífics. I semblen difícils, però quan et diuen la resposta dius: és clar!!!

Ah, m'oblidava de l'última foto d'avui. Una foto de casi tots els Leonardos al Sun. Només falta l'Abel. A que som guapos? ;)

Besitos a tothom!

PD: Els Leonardos no deixen de sorprendre'm... D'aquí a un mes no vull saber què haurem descobert!

2 comentaris:

Kamikatze ha dit...

Tens blog i no m'ho dius?! AGRHRHRHRHR!!!
vaig a llegir-lo!! muak!

Norma Pujol Farré ha dit...

Ei Laia, acabo de descobrir el teu bloc i t'he agregat al meu!
Espero que et vegi tot molt bé i que disfrutis!

Una abraçada des de Flix