dimecres, 23 de gener del 2008

Visita a Birmingham

Ja torno a ser aquí!!!

No us queixareu, que en un dia penjo dues actualitzacions... :P

Doncs, com bé diu el títol, aquest cap de setmana vam fer visita a Birmingham. La Júlia hi té un amic i, literalment, li vam ocupar la casa... Però millor si començo pel començament, no?

Vam agafar el bus aviat a Llangollen cap a Wrexham, i d'allà un tren fins a Birmingham. Un cop allà havíem de buscar el restaurant on treballa l'amic de la Júlia (a partir d'ara Marc) i ens vam perdre una mica. Més que res perquè teníem la catedral com a referència i n'hi ha més d'una... Mentre buscàvem vam poder veure contrastos com aquest: una de les catedrals (la que havíem de trobar) al costat d'un edifici un tant modern i molt original.

No sé a vosaltres, però a mi em recorda el peix que hi ha al costat de la torre Mapfre a Barcelona

Una vegada vam fer totes les gestions per saber com havíem d'anar al pis i quins eren els plans per la resta del dia, vam anar a veure el poc que té per veure Birmingham. A saber: una catedral, els canals, el centre (comercial a més no poder), un mercat força curiós i poca cosa més. Això sí, n'hi havia que encara no teníen LA FOTO a la cabina de telèfons vermella, típica de qualsevol viatge al Regne Unit. Així doncs, vam decidir fer-ne unes quantes encabint a la cabina (mai millor dit) la màxima quantitat de persones possible. En aquesta instantània teniu al Jordi, el Marc, la Núria, l'Abel, la Júlia, l'Alba i una servidora aguantant la porta.

Podeu comprovar que solet no feia...

Després de la ruta turística vam anar a comprar tot el necessari per fer el sopar (ja que fem d'"okupes", com a mínim cuinarem). El Marc i l'Abel es van "currar" una pasta a la carbonara boníssima!!!!! I entre la Núria, l'Alba i jo vam preparar una mica de pà amb tomàquet. Semblava que fes anys que no en menjàvem!!! Va volar...

Però vam sortir de festa i en tornar estàvem afamats. I aquí és on entren en acció la Júlia i el seu amic Marc: quins bikinis!!!! :D I després a dormir. 11 persones en una mateixa casa... Encara no sé com ens ho vam fer, però vam dormir, i bastant. Tot i això, si veieu que algú no té la seva millor cara en aquesta foto és perquè estàvem molt cansats. Ja és diumenge al matí.

Abel, Núria, Jordi, Alba, Júlia, David i Marc (els dos amfitrions que ens van acollir!)

Els detalls no us els explicaré, que llavors aquest blog es podria convertir en una "Cuore" o un "Hola" ràpidament. Només diré que van ser dos dies intensos, que vam riure com mai i que ens ho vam passar d'allò més bé. La prova? Que aquest cap de setmana repetirem, però a Manchester i sense okupar la casa de ningú, en un hostal.

Demà us explico l'excursió al castell de Llangollen que hem fet avui... Estic baldada!!!

Besitos a tothom!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tataaa!
Quin temps que fa ehhh? Ufff tot el dia fred,... sort que vosaltres ho solucioneu amb la vostra alegria!
Un petonàs guapa

Anònim ha dit...

Ei!! q wai tia, kina enveja, kin mun de coses q fas!! aki weno, pizze, escala...i poc +! i weno, quan tinga la casa del tot arreglada no me veureu el pel jijiji, es coña (o no)

m'alegro moltíssim q estiguis tant contenta i tot!

he fet un mail comú, llegeix i contesta!!

petons

Patri