dilluns, 28 de gener del 2008

Visita a Manchester

Hola de nou!!

Ja torno a ser aquí amb una nova actualització. Aquest cap de setmana ha tocat visita a Manchester i, com ja és habitual amb les excursions dels leonardos, us faig el reportatge de rigor. Tot i això, us avanço que Manchester no és una de les ciutats més boniques que he visitat, i tampoc té massa coses per veure.

Això és l'ajuntament, amb uns quants leonardos (en petit :P) al davant.

Això és un maniquí que hi havia dalt de tot d'un bar... Direu: "frikis". Doncs sí.

Aquesta foto és del Museu de la Ciència i la Indústria de Manchester. Està força bé i és molt gran. No el vam arribar a visitar sencer. Però aquesta part, no sé per què, em va recordar moltíssim a la Fàbrica de Flix.

Això ja és diumenge al matí (la festa del dissabte a la nit és privada :P si voleu informació haureu de contactar directament amb mi...). A Manchester també tenen una nòria, similar al London Eye, però en petit. En bastant petit... :P

Això és la catedral. Visita obligada a qualsevol ciutat del Regne Unit. Crec que mai havia vist tantes esglésies i catedrals juntes!

Aquí teniu l'entrada a Chinatown. Un arc d'aquells típics per donar la benvinguda al guetto xinès de Manchester. Molt original i força exòtic enmig d'una ciutat grisa i buida. Era el barri amb més moviment!

Abans d'anar a buscar el tren ens vam aturar al canal. Podeu comprovar la careta de cansats: Núria, Abel, Marc, Alba, Júlia, Jordi i Raquel.

Ja ens queda una ciutat menys per visitar. Propera parada? Encara no està decidit, però quan ho sàpiga us informaré.

Besitos a tothom!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Holeeee, saps q??

estos reportatges molen!!! ad+, amb tantes fotos ja me faig una idea i es cm si ja hi haguessa estat, no t'imagines la de pasta que m'estàs ahorrant!jijiji

jo faré el mateix xo en puestos algo + càlids i exòtics com el caribe, maldivas, hawaï...lo q convingo!!;p

petonets flixancos

Patri