dimecres, 16 de gener del 2008

Visita a Wrexham i un altre joc

Hello!!

Abans de començar volia felicitar els guanyadors del joc anterior: papa, Laia, CONGRATULATIONS!!! La veritat és que em va fer mandra posar aquest nom tan llarg al Google, i veig que vosaltres teniu poca feina i ho heu fet per mi :P (digueu-me dolenta... però ho he fet amb carinyo!!). Ja negociarem els premis respectius...

Més coses: Jordi (my brother), here is a pint. Diguessim que una pinta ve a ser un got de, aproximadament, mig litre de cervesa. Però aquí això es fa servir per tot. De fet, és la seva mesura en lloc dels litres. Per tant, quan vas al pub, demanes pints, o half pints, de cervesa, coca-cola, xampú o, fins i tot, aigua.

Com he posat al títol, avui hem anat de visita a Wrexham. Els dimecres no tenim classe d'anglès i aprofitarem per fer excursions. Wrexham és el lloc on jo viuré els propers tres mesos. La veritat és que pensava que seria molt més gran, i en realitat és un lloc petit i no massa bonic (tothom diu que Chester és molt més bonic, perquè té muralles i la gent és més amable... tindré temps de comprovar-ho...). Tot i això, té cines, un "Cafe Nero" (similar a l'Starbucks, amb uns muffins de xocolata boníssims!!!! :D), i una mica més d'ambient que Llangollen.

A més, avui hem tingut sort i no ha plogut!!! I millor encara: feia sol!!! (és el primer dia que em poso les ulleres de sol :P). Comproveu-ho vosaltres mateixos:

I aquesta és la primera foto oficial i xula de tots els Leonardos. Us els torno a presentar, per si us vau perdre la primera presentació. Al meu costat el Jordi, el Marc, la Raquel, la Núria i l'Abel. Baix hi ha la Laura (aquesta és la meva companya d'habitació, ok brother?), la Gemma, l'Alba i la Júlia.

I per avui ja n'hi ha prou. Com he vist que us agraden els meus jocs i que teniu poca feina i ganes de pensar... Aquí teniu un quiz que vam fer ahir a la nit (feia temps que no reia tant...). Un dia us explicaré això dels quiz que organitzen als pubs d'aquí. Com deia, aquí teniu el full amb un fantàstics jeroglífics en anglès. Us dono la solució d'un d'ells i, si teniu ganes de jugar ja sabeu! Ja negociarem el premi... :P

La solució del número 8 és JUST IN TIME perquè hi ha la paraula JUST posada "dins" de TIME, ok? Intenteu-ho, que és divertit i així practiqueu el vostre anglès!

Ara sí que ja està. Me'n vaig a dormir que cada dia hi vaig més tard!!!

Besitos a tothom!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia!!!
Vaig marxar amb 90 i poques visitew i ja en van 163, deu ni do!!! Ahhh i avui si que sóc la prime!!!
Per cert, felicitats als guanyadors! En quant al "quiz"... bé ja en parlarem.
A fer bondat guapa
La tata

Laia ha dit...

no m'agraden gaire els jeroglífics, més que res perquè mai els encerto... i menys en anglès.
JA donaràs respostes!
BYE
No fa falta regal eh! És que a mi tmb em picava la curiositat!!
C U

Anònim ha dit...

sister!!!!

cagon tu... mol be, tu lo just lo veies perfectament pero...

ds d la foto no s veu 1 hostia!!!!

xo wno, =ment des d panticosa dubto k mu puga mira i ara n tinc temps k tic a clase d magda

ale muaks