dijous, 6 de març del 2008

Coses

Hola a tothom!

Avui faig una actualització amb coses curioses.

Primer de tot us presento les meves gallines, i és que a la casa on visc a Wrexham tenen dues gallines com a mascota. Amb lo normal que seria tenir gats, gossos, periquitos o peixos. Doncs no: gallines! Quan ho vaig llegir al full vaig flipar perquè pensava que estarien dins a casa o algo, però estan al seu corral, al jardí, i no saps ni si hi són. A que són xules?

I aquí tenim a la Júlia amb la seva nova bicicleta!!! El meu landlord, el Gilbert, l'hi ha deixat. En principi l'havia de fer servir jo, però fa massa fred per anar en bici. Jo sóc més de bus (amb lo calentet que s'està al bus de bon matí...). Així que a partir d'ara la Júlia serà ciclista!

I per acabar un apunt gastronòmic. Avui he anat a comprar (a l'Aldi, per ser més exactes; vindria a ser com un Dia, un supermercat dels barats) i m'he trobat amb això. Crema catalana!!! Però lo millor de tot és la frase estampada al paquet: "An irresistible Spanish dessert similar to Crème Brûlée", o sigui, un irresistible postre espanyol semblant a la crème brûlée. Quina gràcia! Però no l'he comprat.

I per avui ja està. Demà vaig cap a Liverpool, que vénen els pares i el germà de visita!!!

Besitos a tothom!

4 comentaris:

Laia ha dit...

Crema catalana?!
Que curiós!
Pues bueno, que vaigui be per Liverpool!
C U

Anònim ha dit...

Ei un dia d'aquests ens has d'explicar quin gust té aquesta "crema catalana". Jo crec que deu tenir gust de natilla barata. Jeje, bé ei ja he vist el missatge. Estem en contacte facebook- blog!! Fins aviat Laia!! i sort per Wales!!

Jordi Julià

Laia ha dit...

Gràcies per les felicitacions!
Llàstima que no poguem coincidir les tres juntes... però bueno, ja farem una quedada de "laia, una història per la UK" jajajajaja
Passau molt be!
Sempre s'han de perfeccionar les llengües!I esta serà una bona opportunity!
C U

Anònim ha dit...

Eiiii, ja feie molt q no escrivia, n?? ja tas a l'equador de la teva aventura, n? q ràpid q passe el temps! sobretot x tu q no pares i xales com una camella! q wai tia!

prova la crema catalana, prova!m'imagino el gust d'estos super artificials a plàstic i tot! enfin

petoons